TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tietojen kerääminen ja käyttö

Annat tilauksen yhteydessä meille henkilötietoja (nimet, osoitteet, puhelinnumerot, sähköpostiosoite, ja niin edelleen). Seuraavasta tietosuojaselosteestamme selviää lisää näiden tietojen käsittelystä.

Rekisterinpitäjä: Vanamo Living Oy
Y-tunnus: 3136591-8
Osoite: Tulemantie 1 B 5 , 70800 Kuopio
Yhteyshenkilö: Tuija Hirvonen, info@vanamoliving.fi

Kerättävät tiedot ja tietojen käyttötarkoitus

Kerättävät tiedot:

  • Tilaajan etu- ja sukunimi, mahdollinen yritys, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • Lähetyksen vastaanottajan etu- ja sukunimi, mahdollinen yritys, osoite ja puhelinnumero, mikäli eroavat tilaajan tiedoista
  • Mahdollinen ovikoodi ja muut tilauksen toimitukseen liittyvät erityiset tiedot ja toiveet.

Tietojen käyttö:

  • Tilattujen tuotteiden toimittaminen ja tilattujen palveluiden toteuttaminen ja laskutus
  • Tilausvahvistuksen ja kuitin lähettäminen
  • Muu asiakassuhteeseen liittyvä yhteydenpito

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Tietojen luovutus

Tilattujen tuotteiden ja palveluiden toimittamisen kannalta tarpeelliset tiedot luovutetaan toimituksesta mahdollisesti vastaavalle kolmannelle osapuolelle (lähettipalvelu).

Verkkokaupan maksuliikennettä hoidetaan kolmannen osapuolen toimesta ja maksujen kannalta olennaiset tiedot täytetään tämän palveluntarjoajan palvelussa. Tilauksen maksuun liittyvät tiedot eivät siten rekisteröidy tietokantaamme, vaan maksurajapinta palauttaa meille ainoastaan tiedon maksun läpimenosta, jolloin tilaus voidaan vahvistaa.

Tietoja ei luovuteta muutoin kuin yllä mainittujen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Rekisterin suojaus ja henkilötietojen säilytysaika

Tiedot tallentuvat teknisillä keinoilla suojattuun järjestelmään, johon on pääsy vain Vanamo Living Oy:n henkilöstöllä ja valtuuttamilla henkilöillä. Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeen tässä selosteessa määriteltyjen käsittelytarkoitusten toteuttamiseksi. Kirjanpitolain tai muun soveltuvan lain velvoitteista johtuen tietoja voidaan joutua säilyttämään edellä mainittua ajanjaksoa pidempään.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus:

  • saada tieto henkilötietojensa käsittelystä,
  • tarkastaa toimittamansa, rekisteriin talletetut henkilötiedot,
  • vaatia virheellisen henkilötiedon korjaamista,
  • vaatia henkilötietojensa poistamista rekisteristä,
  • peruuttaa suostumuksensa ja vastustaa henkilötietojensa käsittelyä siltä osin, kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn antamaan suostumukseen,
  • vastustaa henkilötietojensa käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella siltä osin kuin henkilötietojen käsittelyperusteena on Vanamo Living Oy:n oikeutettu etu,
  • saada toimittamansa henkilötiedot koneluettavassa muodossa esimerkiksi tietojen siirtämiseksi toiselle rekisterinpitäjälle, sekä
  • vaatia henkilötietojensa käsittelyn rajoittamista.

Rekisteröidyn tulee lähettää oikeuksiaan koskevat pyynnöt sähköpostitse seuraavasti:

  • Viestin otsikko: Henkilötietojen rekisteröintiin liittyvä tiedustelu/pyyntö
  • Vastaanottaja: info@vanamoliving.fi

Voimme pyytää rekisteröityä tarkentamaan henkilötietojen käsittelyyn liittyvää pyyntöään ja varmentamaan henkilöllisyytensä ennen pyynnön käsittelemistä. Voimme kieltäytyä pyynnön toteuttamisesta laissa säädetyllä perusteella.

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, mikäli hän katsoo, että tietoja on käsitelty soveltuvan tietosuojalainsäädännön vastaisesti.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Pyrimme kehittämään palvelujamme ja sen vuoksi saatamme päivittää myös tätä tietosuojaselostetta. Ilmoitamme muutoksista tällä sivulla.

Evästeet

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi vierailemallasi sivustolla. Evästeiden avulla voidaan esimerkiksi saada tietoa siitä, miten kävijät toimivat verkkosivustolla, ja tarjota esimerkiksi ostoskoritoiminnallisuus ja erilaisia muita palveluita ja toimintoja sivustolla.

Käytämme vanamoliving.fi-verkkosivustolla evästeitä liikenteen analysoimiseen (Google Analytics) ja sivuston käytettävyyden mahdollistamiseen ja parantamiseen. Joissakin sivuston toiminnoissa käytetään esimerkiksi istuntoevästeitä, jotta et joudu täyttämään jo täyttämiäsi tietoja uudelleen. Istunnon evästettä ei tallenneta tietokoneeseen, vaan se katoaa, kun suljet verkkoselaimen.

Jos et hyväksy evästeiden käyttöä edellä kuvatulla tavalla, voit muuttaa selaimesi asetuksia, jotta evästeitä ei tallenneta tietokoneellesi. On kuitenkin hyvä huomioida, että jotkin sivuston ominaisuudet eivät ehkä toimi kunnolla, jos et salli evästeiden käyttöä. Jos käytät verkkosivustoamme muuttamatta evästeasetuksiasi, oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.