Sisustussuunnittelupalvelua kodin isoihin tai pieniin tiloihin

Teemme sisustussuunnittelua ja stailauksia yksityiskotien kaikkiin tiloihin. Sisustussuunnittelijan avulla toimivien kokonaisuuksien ja uusien sisustusratkaisujen löytäminen on helpompaa. 

Aikaa ja rahaa säästyy, kun ammattilainen auttaa tilasuunnittelussa, valaistuksen suunnittelussa, materiaalien, kalusteiden ja värien valinnoissa. 

Ammattilaisen avulla kodin tiloihin pystytään löytämään ratkaisuja, joita ei välttämättä olisi itse koskaan tullut edes ajatelleeksi. 


Mitä sisustussuunnittelupalvelumme sisältää?


Sisustussuunnitteluprojekti aloitetaan yhteisellä tapaamisella, jonka avulla kartoitamme toiveet, mahdolliset rajoitteet ja tarpeet tilan suhteen. Tapaamisen pohjalta lähetämme kirjallisen tarjouksen, jonka hyväksymällä aloitamme kotisi suunnittelun. 

Tapaamisen pohjalta suunnittelija aloittaa ideoinnin, etsii ja valitsee materiaalit sekä suunnittelee kokonaisvaltaiset ratkaisut työstettävään tilaan. Ensimmäisten luonnosten valmistuttua käymme suunnitelman yhdessä läpi ja teemme siihen tarvittavat muutokset. Tämän jälkeen suunnitteluprojektia jatketaan ja lähetämme valmiin sisustussuunnitelman tuotelistoineen ja hankintapaikkoineen sähköisesti. Suunnitteluprojekti sisältää tiivistä yhteydenpitoa ja asiakastapaamisia projektin aikana vaihdellen projektin laajuuden mukaan.

Olipa kyseessä sitten pienempi tai isompi kodin muutosprojekti, toteutamme sen intohimolla ja ammattitaidolla.